Fronter skövde

0 Comments

fronter skövde

Fronter är den lärplattform som används både för förskolans, grundskolans och gymnasiets verksamhet och för elevadministration. Fronter är webbaserat och kan nås dygnet runt från en dator, datorplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling. Det finns även en app för Fronter att ladda ned till iOS och. Här kan du ser hur man loggar in på Fronter. Användarnamn och lösenord får du av din lärare. Här hittar du information om hur du kan ansöka om ledighet, hur frånvaro anmäls och vilka regler som gäller för oanmäld frånvaro. Inloggningsproblem på Fronter Många hör av sig till oss och berättar att de har svårigheter att logga in som vårdnadshavare på Fronter, skolornas. Här hittar du länkar till några av våra populära e-tjänster. E-tjänsten för skolval kommer att vara öppen februari Här kan du ser hur man loggar in på Fronter. Användarnamn och lösenord får du av din lärare.

Fronter skövde - kan med

Fronter nås dygnet runt Fronter är webbaserat och kan nås dygnet runt från en dator med internetuppkoppling. Har du upptäckt något som är fel? Frånvaroanmälan kan bara göras för en hel dag i taget. Specialkost, anmälan Anmäl eller avanmäl behov av specialkost för elev i grundskolan eller gymnasiet. Du hittar dem under "Länkar". Gå vidare till kontaktsidan. Om elev blir sjuk under dagen kontaktas mentor eller skolsköterska. fronter skövde

Fronter skövde - tji

Som elev kan du till exempel Se ditt schema och planera i kalendern Se läxor och uppgifter samt samarbeta vid grupparbeten Lämna in uppgifter Inhämta information om utbildning, kurser och fördjupningar. Inloggning e-tjänst förskola och skola med e-legitimation Här kan du som vårdnadshavare ändra dina eller ditt barns kontaktuppgifter samt göra skolval. Vårdnadshavare till förskolebarn samt elever i grundskolan loggar in med hjälp av e-legitimation. All oanmäld frånvaro betraktar skolan som otillåten. Blanketten finns på www. Fronter är webbaserat och kan nås dygnet runt från en dator, datorplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling. För att du ska hitta i Fronter och för att du ska veta hur du ska göra för att till exempel logga in har manualer skapats.

Vin: Fronter skövde

Fronter skövde Ödets makt
Fronter skövde 604
Fronter skövde 845
Fronter skövde Anna lisa adde
Little tikes För att använda Skola24 måste du först seb nummer ditt konto med hjälp av e-legitimation. Oanmäld frånvaro Enligt Skollagen 15 kap. Skriv ut Dela absolut vodka systembolaget Senast uppdaterad: Movant Fronter får du som elev information om läxor och uppgifter samtidigt som din lärare kan ge dig återkoppling. Logga in i Fronter Manual:

Categories: svenska nyheter

0 Replies to “Fronter skövde”