Arkitekthus

0 Comments

arkitekthus

Vi är Arkitekthus Konceptet Arkitekthus ägs sedan av Sköna Hus Holding AB. Vi erbjuder både skräddarsydda hus, genom konceptet Sköna Hus, och helt färdigritade hus från några av Sveriges absolut främsta arkitekter, genom konceptet Arkitekthus. Dotterbolaget Sköna Hus Försäljnings AB ansvarar för hela. Mälarbygdens Arkitekthus producerar arkitektritade hus där vi följer marknadens utveckling i tiden för design och arkitektur. 2-planshus nära vatten, minigolfbana och vacker vandringsled. Huset har öppen planlösning med gemensamma utrymmen i det nedre planet och de privata sovrummen på det övre. Vi är Arkitekthus Konceptet Arkitekthus ägs sedan av Sköna Hus Holding AB. Vi erbjuder både skräddarsydda hus, genom konceptet Sköna Hus, och helt färdigritade hus från några av Sveriges absolut främsta arkitekter, genom konceptet Arkitekthus. Dotterbolaget Sköna Hus Försäljnings AB ansvarar för hela. Beställ ett arkitektritat hus från Bra Hus och få det hus du drömmer om anpassat efter dina önskemål. läs mer om våra arkitekthus på webbplatsen. 2-planshus nära vatten, minigolfbana och vacker vandringsled. Huset har öppen planlösning med gemensamma utrymmen i det nedre planet och de privata sovrummen på det övre.

Video Arkitekthus

Bygga Hus (ekonomi och kostnad) Eftersom vi bygger våra arkitektritade hus enligt samma procedur som våra standardhus kan vi hålla nere kostnaderna. Genom att beställa ett arkitektritat hus från Bra Hus får du alltid det bästa av två världar, en husleverantör med mer än års erfarenhet av branschen och kompetenta arkitekter som specialiserat sig på att rita moderna bostadshus som underlättar vardagen. Ring gärna, för vi gillar nämligen att prata om hus. Årets siffror visar en … Läs mer. Ulrik von Schedvin, VD. arkitekthus arkitekthus

Arkitekthus - ngra dagar

Därför vill vi göra god arkitektur tillgänglig och köpbar för fler, så att fler kan förverkliga drömmen om att bo i ett hem med höga arkitektoniska och materialmässiga kvalitéer. Ring gärna, för vi gillar nämligen att prata om hus. Med egen kontroll på hela processen kan vi nu garantera att man får ett hus av absolut högsta kvalitet när man väljer att köpa ett Arkitekthus. Sköna Hus och Arkitekthus kommer även fortsättningsvis att drivas som två separata varumärken, men alla avtal med såväl kunder som leverantörer tecknas med Sköna Hus Försäljnings AB, för att på så sätt säkerställa produkten. Därför vill vi göra god arkitektur tillgänglig och köpbar för fler, så att fler kan förverkliga drömmen om att bo i ett hem med höga arkitektoniska och materialmässiga kvalitéer.

Categories: svenska nyheter

0 Replies to “Arkitekthus”