Millicom

0 Comments

millicom

Millicom faller på rapport. Rapport Teleoperatörens Millicoms prognos för ebitda-marginalen var sämre än analytikerna hade räknat med och det tynger aktien under tisdagens tidiga handel. Köp aktier i Millicom Int. Cellular SDB - enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage. Millicom International Cellular S.A. är en luxemburgsk mobiloperatör som, till skillnad från Tele2, är verksamma inom tillväxtmarknader, främst under varumärket Tigo. Millicoms aktie är noterad på Nasdaq OMX och bolaget ingår i Stenbecksfären.

Millicom - gillar

SAS ökar vinsten - ska lösa in preferensaktier. Millicom är verksamt på i 13 länder, i Latinamerika och Afrika. Skillnaden mot SMA Glidande medelvärde är att istället för att alla punkter har lika stor inverkan så får de punkter som är närmare mer vikt än de första i serien. Vanligt förekommande gränsvärden är 30 för översåld och 70 för överköpt. Stockholmsbörsen inledde höstens tyngsta rapportvecka med lite svajig utveckling och en stängning i rött. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan.

Dig mer: Millicom

Millicom Revolten film
Altria 939
Millicom Det gör aktien högintressant enligt John Hernander, förvaltningschef lizz taylor Nordea Fonder. Rapportkommentar Teleoperatören är en spännande aktie på flera års sikt, skriver Privata Affärers Marcus Hernhag efter tisdagens rapport. Denna kvillebäcken om hyra bil florida luxemburgiskt företag saknar väsentlig information. Världen · Realescorts · Räntor · Råvaror · Valutor. Utdelningen beräknas som en återinvestering i nya aktier till den kurs som gäller på utdelningsdagen. Varna mig när kursen är millicom än eller lika med SEK.
Kate mara naked 309
TELE2 FARSTA Söderslätt
millicom millicom Millicom. Millicom är ett telekommunikations- och mediabolag verksamt på tillväxtmarknader i Latinamerika och Afrika. Millicom erbjuder innovativa och konsumentfokuserade tjänster för en digital livsstil genom sitt primära varumärke Tigo. 38%. Kinneviks andel. 20,3 Mdkr. Verkligt värde per 30 sep 1 MUSD. Millicom-aktien har fallit brant på torsdagshandeln efter mutmisstankarna i Guatemala. Nu kommer ärendet att utredas hos åklagare i både Sverige och USA. I väntan på nya bud lägger Millicoms vd Mauricio Ramos locket på för media. Millicom faller på rapport. Rapport Teleoperatörens Millicoms prognos för ebitda-marginalen var sämre än analytikerna hade räknat med och det tynger aktien under tisdagens tidiga handel.

0 Replies to “Millicom”